Снимка PexelsМигранти успяха да избягат, след като са били затворени в

...
 Снимка PexelsМигранти успяха да избягат, след като са били затворени в
Коментари Харесай

Мигранти едва не се задушили в заключен камион в Германия, успели да избягат

 Снимка Pexels

Мигранти успяха да избягат, откакто са били затворени в камион с доста малко въздух за дишане, заяви през днешния ден немската полиция, представена от ДПА.

Мигрантската група пътувала в камиона върху стоката вътре единствено с 30 сантиметра дишащо пространство, посочи полицейски представител.След като въздухът им приключил, един от тях се обадил на полицията от мобилен телефон. По-късно бил подаден сигнал, че хора скочили от камион в зона за обслужване покрай град Хайлигенрот в Западна Германия.

Когато полицията пристигнала на мястото, разкрила осем души без документи за идентичност, измежду които един малолетен. Те споделили, че идват от Еритрея и се пробват да стигнат до Англия, изясни Българска телеграфна агенция.

Полициите разпитали водача на камиона, обвинен за контрабанда на хора. Той декларирал, че камионът е претрупан в негово неявяване в Нидерландия и по-късно заключил вратите от боязън някой да не открадне товара, до момента в който спи.

Когато зареждал в Хайлигенрот, чул хората да чукат откъм гърба и отворил вратите, след което седем-осем души изскочили.

Започнато е наказателно произвеждане за нелегално влизане без документи, а малолетният е предаден на службите за протекция на детето.

През последните години имаше няколко случая с десетки мигранти, задушаващи се в запечатани транспортни средства, до момента в който били транспортирани контрабандно през Европа.

През 2019 година 39 виетнамци починаха в задната част на микробус във Англия, а през 2015 година 71 мигранти бяха открити задушени в камион в Австрия. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР